Най-малко 6 души са убити в училище в Бразилия, където двама младежи

...
Най-малко 6 души са убити в училище в Бразилия, където двама младежи
Коментари Харесай

5 деца са убити в училище в Бразилия

Най-малко 6 души са убити в учебно заведение в Бразилия, където двама младежи са видяни да влизат в постройката и да откриват огън рано тази заран, оповестява " Ройтерс ", базирайки се на Globo TV.

Бразилската медия разяснява, че пет деца, един възрастен и двамата нападатели са мъртви. Няма коментар от страна на полицията и пожарната. Стрелбата е станала в учебно заведение в източните покрайнини на Сао Пауло, написа вестник Folha de S.Paulo. Пожарникари потвърдиха пред вестника, че нападението се е случило в учебно заведение Raul Brasil.

Свидетел описа пред вестника, че са видели човек да стреля с револвер пред учебното заведение и по-късно да влиза в постройката, откакто са почнали занятията. Стрелбата в учебно заведение в Бразилия е изключителна необичайност, въпреки че е една от страните в света с най-голямо принуждение. Последното огромно нахлуване в учебно заведение е през 2011 година, когато 12 деца бяха убити от някогашен възпитаник в Рио де Жанейро. В Бразилия има строги закони за владеене на оръжие. По-късно полицията заяви, че двамата младежи с маски на лицето са влезнали в началното учебно заведение и са разкрили пукотевица към 09,30 часа тази заран. Впоследствие двамата се самоубили. Полицията е разкрила пред Globo TV, че е имало друга стрелба на към 500 метра от учебното заведение малко преди нападението, само че не е ясно дали двата случая са свързани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР